Shop virtual

Descobreix-la

Novetats

Serveis assessoraments virtuals

BELLESA I BENESTAR

Cuidem de tu

S'estan mostrant 2 resultats

Unique Green Collagen

Unique Green Collagen combat els efectes que provoquen sobre el nostre organisme els excessos en l'alimentació, les digestions pesades i els canvis de pes que el nostre cos va experimentant a mesura que ens fem majors. Amb els anys, canviem i l'organisme es torna més pesat, augmenta l’acumulació de greix i comencem a tenir retenció de líquids, amb efectes tan desagradables com les cames inflades o les bosses sota els ulls. Unique Green Collagen és un complement alimentari.

80,00
0 out of 5

Unique Pink Collagen

Recupera la lluentor i la suavitat de la teva pell alhora que millora la seva protecció contra els radicals lliures. El secret d'una pell perfecta? Unique Pink Collagen i la seva sorprenent acció de 360è. Tan sols dos culleradetes de Unique Pink Collagen són suficients per a descobrir i comprovar l'efectivitat de la seva fórmula antiaging. La innovadora fórmula magistral ofereix una solució completa per a prevenir i reduir els signes de l'envelliment de la pell, començant per l'estimulació de l'activitat de les cèl·lules dèrmiques. Unique pink collagen és un complement alimentari.

80,00
0 out of 5

BEAUTY BOX

Caixetes especials per tu

S'estan mostrant 7 resultats

Rescue box

Tractament per calmar la pell post mascareta. Hidrogel + loció hidratant. Caixa d'ampolles àcid hialurònic. Tovalloleta de regal.

65,00
0 out of 5

Lash box

Cura per la pestanya 1 Enfortidor de pestanyes nutralash. 1 Màscara allargadora de pestanya color negre. 1 Desmaquillant d'ulls de 100 ml medik8. 1 una tovalloleta cotó orgànic.

95,00
0 out of 5

Ritual facial

Mousse desmaquillant. Pack tovalloletes reutilitzables/banda. Mascarilla exfoliant nutritiva + mascarilla coreana contorn d'ulls. 3 ampolles flaix de la marca Babor.

70,00
0 out of 5

Antiestrès box

Sals de bany amb aromateràpia antiestrès. Catalitzador emocional essències naturals (ambientador terapèutic). Elixir corporal per a després del bany. Sals de bany o exfoliants amb aromateràpia antiestrès.

55,00
0 out of 5

Teen box, per ell i per ella

Cura bàsica per als més joves Pack tovalloletes Anna Albiac. Sabó de pròpolis. Zinc (producte bactericida calmant descongestiu).  

55,00
0 out of 5

Beauty box personalitzada

Regala una beauty box i te la personalitzem per a qui vulguis. Si tens dubtes parlem per whatsApp

0 out of 5

Clean box

Hidrogel netejador. Loció hidratant. Pack de tovalloletes reutilitzables.

50,00
0 out of 5

TARGETES REGAL

A mida, virtuals i físiques

S'estan mostrant 4 resultats

Targeta regal virtual

Regala salut, bellesa i benestar. Descobreix  la bellesa i el benestar en un viatge  extrasensorial a Estètica Marta. Envia i personalitza  la targeta regal virtual per correu electrònic sense moure't de casa. Per veure el catàleg de massatges, fes clic al següent enllaç: catàleg wellness i benestar

0,00
0 out of 5

Beauty box personalitzada

Regala una beauty box i te la personalitzem per a qui vulguis. Si tens dubtes parlem per whatsApp

0 out of 5

Targeta regal assessorament amb Marta

Regala un assessorament amb Marta. INCLOU: Assessorament i diagnòstic + un val de 50 € per a descanviar en productes. Si tens dubtes parlem per whatsApp

50,00
0 out of 5

Targeta regal assessorament amb Imma Capell

Regala un assessorament amb Imma Capell. INCLOU: Sessió assessorament + sessió d'automaquillatge + un val de 50 € per a descanviar en productes. Si tens dubtes parlem per whatsApp

150,00
0 out of 5

Despeses de transport GRATUÏT per compres superiors
a 80€

Política de Privacitat

Informació i contacte

·  © 2020 – esteticmarta.com  ·

Open chat
Tens cap dubte? Et podem assessorar?
Hola!
Et podem ajudar en alguna cosa?