Slow Aging

40 aniversari

Envellir o embellir?

Envelliment = desequilibri hormonal

Després de molts anys tractant amb dones de diferents edats, escoltant-les i observant un conjunt de símptomes com insomni, apatia, augment de pes, calors, inflamació, alopècia, etc.
Arribem a un factor comú, el desequilibri del nostre sistema hormonal.

Amb Slow Aging et volem ajudar a trobar el teu propi equilibri i poder alleujar aquests símptomes amb un conjunt de tractaments que hem creat per tractar l’envelliment des d’un punt de vista diferent.

El 2009, Marta incorpora la biorresonancia quàntica al seu centre donant un canvi al concepte estètic dels seus tractaments i comença a crear una pròpia filosofia de treball a la que ha acabat anomenant SLOW AGING CONCEPT.

 

L'envelliment és multifactorial. Per això, el concepte slow aging, ha d'incloure un col·lectiu d'especialitats.

Marta Coll Fernández

Esteticista i Naturòpata especialitzada en tractaments facials.

Tots aquests anys d’experiència amb l’estètica Natural, m’han portat a creure que la clau per atenuar l’envelliment és un enfocament a llarg termini que incorpora una rutina diària d´autocura i un estil de vida saludable amb bons hàbits alimentaris i una bona gestió emocional, barrejant les tecnologies més innovadores i tècniques atemporals en lloc de solucions ràpides a curt termini.

Marina Arjo

Afrontar un procés de canvi representa una oportunitat per viure la vida amb més consciència i poder aconseguir més benestar, per fer-ho possible, cal mobilitzar i adquirir recursos personals i sovint superar creences limitants relatives a la situació que estem vivint.

Sóc Marina Arjó, psicòloga, psicopedagoga, coach, experta en processos de canvi personal i gestió emocional i t’animo a que puguis viure la vida amb més benestar. Vols fer-ho possible?

Ruth Benseny

Graduada en Naturopatia, coach nutricional i experta en Biorresonancia.

Considero que hi ha una relació molt estreta entre el que mengem i absorbim i com ens sentim a nivell físic, mental i emocional.

Guio i acompanyo amb consells nutricionals personalitzats.

També observo a la persona des d’una perspectiva holística, és a dir, que no només ens nodreixen els aliments, sinó també les relacions personals, la carrera professional, l’activitat física, etc.

Utilitzo la biorresonancia, un aparell innovador de biofeedback basat en freqüències vibracionals, que desbloqueja l’estrès en qualsevol part del cos, creant unes condicions més favorables per recuperar el benestar.

Open chat
Tens cap dubte? Et podem assessorar?
Hola!
Et podem ajudar en alguna cosa?