Podcast

Podcast

Slow Aging capítol 1:  El canvi
Aquest primer capítol és la nostra carta de presentació. Que ha suposat posar en marxa un podcast per a nosaltres? Perquè per sobre de tot, ha suposat un canvi. És per això que conversem sobre els canvis amb la psicòloga Marina Arjo
Slow Aging capítol 2: Mites i alimentació
Ja pots escoltar el segon episodi en el qual trenquem alguns mites aliments amb la coach nutricional Ruth Benseny. Hem volgut centrar-nos en PRENDRE CONSCIÈNCIA abans, durant i després dels nostres menjars al llarg del dia! L’alimentació en el nostre camí d’envelliment slow és molt important i per això posem sobre la taula dubtes i també alguns mites que només són això, mites.
Slow Aging capítol 3:  Gimnàs emocional
Ens heu trobat a faltar? Nosaltres si!! Heu anat alguna vegada al gimnàs emocional? En aquest capítol ens preparem per a anar a aquest gimnàs especial. Allí conversem amb Irene Moreno, ella és mentora, terapeuta coach, formadora, creadora del massatge integratiu emocional i líder de les Amazones 2. No t’ho perdis! En aquest episodi parlem del valor d’enfrontar-nos a nosaltres mateixes per a millorar les nostres vides. Apoderament i força per a viure la nostra vida! Amb Irene Moreno fem una catarsi personal i vivencial i posem en marxa el nostre múscul més preuat i menys valorat: el cervell!
Slow Aging capítol 4:  Ser o no ser mare ¿Aquesta és la qüestió?
Quantes vegades heu sentit la frase: i els nens per a quan? o el famós: Anem, que se’t passarà l’arròs? Si aquest és el teu cas, com el de la majoria de dones a partir dels 30, no et perdis aquest episodi. En aquest capítol conversem amb la ginecòloga especialitzada en reproducció assistida, doctorada en els efectes de la dieta i estil de vida en el procés de la fertilitat. Ella és Maria Arqué i amb això emprenem una conversa sobre maternitat i sobre com la societat regeix d’alguna manera un moment tan important per a les dones com pot ser o no ser mare. Per a parlar de Slow Aging és important tractar una de les etapes més extenses per a les dones: la seva etapa fèrtil.
Capítol 5: Més enllà del running!
En aquest episodi conversem amb la corredora i traumatòloga Berta Gasol sobre que suposa per a la salut dels nostres ossos iniciar-nos en esports com el ‘running’. Amb ella també repassem que més enllà del ‘running’, hi ha molts esports de menys intensitat que poden ajudar-nos en el nostre procés slow aging.
Open chat
Tens cap dubte? Et podem assessorar?
Hola!
Et podem ajudar en alguna cosa?